Cristina Spătar este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. În trecut era supranumită „Regina R&B” și avea un succes răsunător în industria muzicală.Vedeta reușea de fiecare dată să ridice publicul în picioare cu melodiile sale. Însă, astăzi vorbim despre o altă parte din viața Cristinei Spătar. Toată lumea e curioasă să afle ce anume o menține pe vedetă într-o formă atât de bună și cum reușește să aibă o siluetă de invidiat.
La cei 50 de ani, Cristina Spătar arată spectaculos. Mulți sunt de părere că le dă clasă puștoaicelor, căci la cum arată nici n-ai zice că a trecut prin 2 sarcini. Însă, vedeta recunoaște că nu îi este atât de ușor să se mențină în formă. Cel mai greu i-a fost să slăbească, după ce a venit pe lume cel de-al doilea copil. La vremea respectivă, artista a urmat cu sfințenie o dietă, astfel a reușit să slăbească 17 kg.
„Am mers pe un regim disociat mai permisiv, care te lasă să mai adaugi lângă brânză o roșie sau un ardei. A dat rezultat, iar acum am ajuns la 55 de kg, greutatea inițială.”, spunea Cristina Spătar în urmă cu ceva timp.
Ei bine, ca să ajungă la aceste rezultate, focoasa șatenă nu s-a abținut de la carne sau lactate, însă a mâncat cu limită. În unele dimineți, Cristina consuma 3 felii de șuncă sau ruladă de pui cu 1 ardei gras. În alte dimineți mânca un iaurt mare. De asemenea, avea și mic dejun în care consuma 8 ouă fierte de prepeliță cu un castravete.
CITEȘTE ȘI: CRISTINA SPĂTAR, DEZVĂLUIRI DESPRE VIAŢA SENTIMENTALĂ: „NU MAI AM NIMIC CU NIMENI”
La prânz, în zilele în care consuma carne, vedeta își pregătea un piept de pui la grătar sau un file pesse cu usturoi. În zilele cu lactate, prânzul ei era format dintr-o bucățică de telemea de vacă cu o roșie și un iaurt natural mic. Restul meselor de prânz constau într-o omletă din 2 ouă cu câteva picături de ulei de măsline și un ardei gras.
Să nu uităm nici de fructe și legume. De obicei, dimineața, Cristina mânca 1 kiwi, o grefă, o pară și o felie de ananas. La prânz, în schimb își făcea o salată cu roșii, castraveți, ardei gras, ceapă și o lingură de ulei de măsline.
NU RATA: CRISTINA SPĂTAR A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR! ARTISTA A FOST OPERATĂ DE URGENȚĂ
Și cina Cristinei Spătar era bine pusă la punct. În zilele în care consuma carne, mâncarea ei de seară consta în 150-200 gr. vițel fiert cu puțin hrean. Un lucru foarte important este că vedeta nu servea cina după ora 18:00. Atunci când trebuia să consume lactate, meniul vedetei era format dintr-o bucățică de telemea de vacă sau mozzarella și o roșie. Uneori Cristina mânca 2 ouă fierte cu un castravete. În zilele în care trebuia să mănânce fructe și legume, cina ei era formată dintr-o salată cu țelină, morcovi și o lingură de ulei de măsline.
Dar asta nu e tot! Cântăreața dezvăluia în urmă cu ceva timp că are și câteva mici trucuri la care a apelat pentru ca dieta ei să fie și mai eficientă. Vedeta consuma în fiecare dimineață, înainte de masă, un pahar de apă cu lămâie. În plus, Cristina Spătar a făcut și sport în paralel cu acest regim.
„Trebuie să vă spun că în fiecare dimineață, înainte de a mânca, beam un pahar mare de apă plată cu o lămâiae, la fel și seara după cină, iar în timpul zilei trebuia să consum 2 litri de apă. La această dieta se adaugă o oră ( 45 de min) de sport, mai exact, alergat pe bandă.”, a mai mărturisit Cristina Spătar, pe conturile sale de socializare, în urmă cu ceva timp.